Operation inställd

Blev trotts allt ingen operation...

Fick bara en massa piller mellan ångest attackerna. Aldrig att jag varit såå klen. Grät av rädsla... Men sjuksköterskorna var väldigt snälla. Jag är värsta mesen när det kommer till sjukhus.
Men det var inte pga mig som operationen inte blev av. Tån hade förändrats så pass mycket sen förra gången läkaren såg den. Så det skulle vara för riskabelt att operera. Efter att han klämt på tån en bra stund, kom han fram till att man måste ha ett prov först. Sticka en nål genom nål, för att sedan skicka det på analys och få fram vad det är.
Jag som ville ha detta överstökat! Låt det inte dröja allt för länge nu! Jag orkar inte vänta mer..!

Dagen innan kniven...

Imorgon är dagen då det gäller! Önskan om att få bli sövd, är som bortblåst. Endast lokalbedövning! Okej, får ett piller innan också. Jag som är såååå sjukt rätt för smärta, nålar och allt som hör till! Sjukhus skrämmer mig! Gaaaahhh!
Ska opereras 11.30... Härligt då får jag sova ut.. Nähäää, icke! Jag får äta 6 timmar innan! Jag ska alltså få i mig en stadig frukost senast 05.30. Eller 06.00 var okej, enligt hon jag pratade med på sjukan. Jag ska alltså klara mig på en liten sketen frukost i minst 6 timmar! Jag som äter jämt annars! Ja, fy satan i gatan! Kommer få anorexia och hela köret. Eller ja, humöret kommer vara i botten iaf! Fy fan!

Nej, jag är inte negativ. Endast såå förbannat nervös! Tänkt er själva.. En nål i foten! Det lär kännas!

Gaaaahhh låt morgondagen gå ruskigt snabbt! Håll tummarna för mig imorgon!


Herr Ångest, Välkommen!

Jag är som besatt... Utav träning. Varit en sväng på gymmet idag. Körde stenhårt. Gittans värre. Men räcker det? Ohnej, fettförbräning måste också göras. En power walk på drygt 40 minuter brukar räcka för att lugna min ångest. Men idag skriker ångesten.. "Fetttooo, sommaren närmar sig med stormsteg! Spring istället!!"
Såå jaaa. Nu måste jag ut å springa istället. Så det är bara att gilla läget och ge sig ut för en jäkla runda.

Wish me luck! Beach 2008 here I come!!

Operation

Den 27 februari ska de skära i min stackars tå. Fått "regler".. Inte äta 6 timmar innan, dricka 2 timmar innan. Ska bara nyduschad, osminkad. Extra viktigt med renlighet på foten. Ingen nikotion får intas under dygnet innan.
Detta tyder la ändå på att jag ska sövas? Jag hoppas verkligen det. Jag vill inte vara vid medvetandet när nålen sticks in. Än mindre när skapelen slits fram.

Var nervös innan, nu är jag mer laddad. Ska bli sååå skönt att få en normal tå. Kunna gå i vilka skor jag vill. Framför allt inför sommaren. FlipFlops! Ohyeesss!

Lite orolig över läkningstiden dock. Hur länge kommer det dröja innan jag kan springa igen? Eller iaf köra power walk. Ohhmyyy! Jag kommer bli fetto deluxe!
Får gå på sopp diet eller nått! haha

Ska bli nog fint!

Min fest helg kommer dock i kläm. Den 1mars var juh tanken att min nyktra fina månad skulle frias och därmed ta slut. Ja, fy fan. Lär inte på fläska röv på dansgolvet på länge! (jaaa, jag behöver alkohol för att kunna utöva mina talanger på dansgolvet)

Lugn

Solen har visat sig tre dagar i rad nu. Så pass länge att jag numera tar solen för givet. Jag känner doften av vår. Hörde fåglar kvittra idag. Underbart!

Precis kommit hem från en promenad i Pålsjö skog. Så ljuvligt. Bara gå runt i en timme och tänka. Jag känner mig lugn och sansad. Underbar känsla.

Läste blogginlägg från samma tid, förra året. Jiiissess vad jag stressade. Vilken press jag hade på mig själv. Numera är jag mer lugn. Tar det mer som det kommer. Väldigt glad för det!
Visst jag vill fortfarande vara bäst i allt och ha det bästa utav allt. Men jag ser det från ett annat perspektiv nu. Eller vad man ska säga.
Jag har insett att jag inte kan klara av allt på en gång. Allt tar sin tid.

För en vecka sen bestämde jag mig för en "tråkig" månad. Vilket innebär ingen alkohol eller festande förens efter den 25 februari. Har klarat av en helg, tre kvar. Detta ska gå galant! ;)


Förbannad Reklam!!

Det finns en reklam som jag hatar extra mycket.. Skandia snackar vi om. "Jaaa, då behövs inga jukkapalmer" Å sen kommer det där förbaskade ljudet av motorsågen. Okej, hade volymen stannat på "normal" nivå, hade jag inte klagat, lika mycket. Men ljudet liksom ökar 260 decibel (jag är inte alls den som förstorar upp sakaer)...

Ge aldrig upp!

Han vinner första set 6-3. Allt går fint och han äger. Nästa förlorar han 1-6.. Allt verka fel. I tredje och avgörande set ligger han under 2-5. Endast ett ynka gem från att förlora hela matchen. Han går iväg på toaletten. På vägen tillbaka ser han tävlingsledare stå i dörren redo för prisutdelning. Men han ger inte upp. Han går in i matchen igen. Han vinner! 7-5!

Här snackar vi om en lillebror i världsklass! Han ligger under 2-5, men ger inte upp. Ohnej, han vinner hela skiten! Min 13-åriga lillebror, som kvalat in, vinner PojkSingel 14!

FY FAN vad du är BÄST!!!

image95

Jag kan inte blir mer stolt! Jag älskar dig!


Saknad 
Ni saknar mig, jag vet.