Gott nytt

Skrev en summering här i morse. Men den kändes inte bra. Därför är den nu raderad.

Året 2008 har varit ett väldigt turbulent och jobbigt år. Oroa för tumören jag hade i tån påverkade mig den första halvan av året. Det slutade som tur är bra.

Händelsen som påverkat mig mest och som fortfarande påverkar mig är bortgången av min älskade morbror John. Den 28 maj bestämde han sig för att livet inte var värt att leva. Den dagen är den värsta dagen jag någonsin upplevt och jag kommer aldrig glömma det. Men jag vill ändå få fram något positivt tänkande på det mesta. Hans bortgång fick mig att börja tänka om mitt liv. Jag har lärt mig att ta vara på tiden, vara mig själv och leva fullt ut. Jag har ännu inte uppnått att leva till fullo, men jag försöker varje dag som går.


With every step I take,
I'll be missing you.

Det har såklart hänt en massa positiva händelser under året också. Men just nu känner jag mig helt tom. Jag måste samla kraft inför kvällen nu. 

Jag vill iaf önska alla ett gott nytt år!




Framgångar

Framgångarna består. Vann 6-0 6-0 igår också! :) Nu idag är det dax för match vid 12. Även där ska det bli vinst. Tufft motstånd nu dock. Men Oscar är helt otrolig, så detta ska nog minsann gå vägen..

Annars så är det juh nyårsafton idag. Detta ska firas...med sömn.. haha Vi har iaf bokat nyårsbuffé här på hotellet vid 19, så lite lyx ska vi minsann unna oss!
Jag har fasen mycket festande å ta igen sen när jag kommit hem. Skippar både juldagen och nyår detta år. Men jag lider inte. Har varit riktigt skönt faktiskt! :)

Det är idag man ska summera året som gått.. Känns hårt att göra det. Men jag ska faktiskt försöka skriva ihop en liten summering av året som gått.. 

Stockholm City

Idag gav jag och syster stan en chans. Fyyy fan säger jag bara! Okej, det finns ALLT! Men det finns även människor utav bara helvete! 
Hoppade av tunnelbanan vid Hötorget. Oh visst var det mitt i smeten jaaaa.. Jag kan ta trängsel, till en viss del. Kanske helt fel att göra Stockholm City första gången, under mellandags rean.. Får kanske ge det en chans till.. Nån annan gång...

Men jag har stora problem med att de flesta människor ser likadana ut! Lång hår å luggen lite åt sidan. En stor jacka, helst med den där jäkla gåsen.. haha Å sen den där förbannade dialekten! 
Men annars så är jag positiv till Stockholm. Men jag tackar fan för Göteborg!

Annars så är allt great. Bror vann sin andra match idag. 6-2 6-0. Spelade sjukt bra! Imorgon är det 13.00 om gäller. Å visst håller vi tummarna? Jag ska fan inte komma hem förens den 4! Han ska vinna hela skiten!! :)







Detox..? Knappast!

Tror ni på fullaste allvar att jag lyckades med min detox? haha 
Det har gått käpp rätt åt helvete! Två naturella dubbla cheese som lunch å en pizza som kvällsmat. Bra? Njaaa.. Men restaurangen hade faktiskt inget annat jag kunde äta.. Tomat hit å dit. Funkar inte. Då fylls ansiktet av röda kliande märken å det är juh knappast fresch. Men har iaf hållt mig ifrån godis. Yeeaaah! haha

Såååå är fortfarande lika fet och go. Ibland kan man önska att kunde stoppa fingrarna i halsen å få upp allt. Okeeeejj jag vet att kalorierna tas upp ändå. Men själva känslan.. Ahhh

Usch jag börjar bli sjuk i skallen. På riktigt! haha

Nä, ett nytt försök på detox imorgon. 


Taxi, tunnelbana och deto

Hur många kan lyckas med att spendera 600:- innan 09.30 en lördag morgon? Jo, men syskonen Forsell kan allt! haha Taxi tur och retur till Danderyd. Oscar skulle träna, i en timme. En väldigt väldigt dyr timme! Detta ska inte upprepas vill jag lova! haha Galet galet.

Säg nu inte att det finns tunnelbana å allt fanskap, va det nu heter. Jag vet, jag vet. Men jag ska ge tunnelbanan en chans på måndag tänkte jag. Aldrig åkt det innan och känner inte till Stockholm ett dugg. Vet att det är Sveriges huvudstad, att NK ligger här någonstans, Stureplan och att det kryllar alla typer av kändisar här. Det är mina kunskaper. haha

Just nu är det väntan som regerar! Han spelar 8 imorgon bitti. Fram tills dess blir det la TV kanske..? haha Tragiskt.

Har kommit fram till att ge mig själv en utmaning nu under dessa dagarna iaf. Endast äta frukt, grönsaker och kött. Undrar hur detta ska gå? Jag känner att jag är i stort behov utav detox efter all skit jag fått i mig nu! Sååå detox here we go! ;)



Stockholm

Nu är vi äntligen framme i huvudstaden. Scandic i Alvik är stället som gäller. Skönt att kunna slappna av nu. Efter en halv dags resande. 
Tåget fick två tekniska fel. Ett som gjorde att när tåget svängde, så kastades människorna runt omkring i tåget. Ja, jag överdriver knappt. Den kändes som om tåget skulle välta. Ingen säkerhetsrisk sa personalen i högtalaren. Men jag hade väldigt svårt att tro dom. Jiissseeess trodde vi skulle landa på sidan ett tag.

Well well. Imorgon är vi hel lediga. Bara träning i Danderyd runt 08.00 imorgon. Kanske drar in å gör stan osäker. Jag vill shoppa! moohahaa :)


Älska SJ

Sitter på tåget med Stockholm som mål. Precis stått stilla pga ett tekniskt fel. Är det inte bara så att man älskar SJ? Denna gången var det visserligen endast ett kort stopp. Men jaa.. haha

I de kommande dagarna blir det tennis, tennis å åter tennis. Ska minsann bli skoj. Vi hoppas på final. Därmed hemgång den 4:de. :)

Julen måste la kommenteras också. Varit ett par lugna å fina dagar. Fått fina klappar. Men nog om det.

Tåget svänger i 180, känns det som. Å jag mår illa.

Tjoooflöjt!

Min vän

Nu är det ledighet som gäller! För hela slanten! 

Har kanske jobbat min sista dag någonsin på ekonomiavdelningen. Tänk om det verkligen är så? Beror på om jag får jobb som mätare eller inte. Håll tummarna för mig nu! :)

Är fortfarande aningens sjukt. Inte alls roligt. Lite feber, taskig hosta och fler liter snor i skallen. Men varför klaga? haha

Jag måste nämna Vickan i dagens inlägg. Jag har inte alltid visat att jag uppskattat din vänskap kanske. Inte alltid visat att jag brytt mig. Oftast har jag tackat nej till festerna du ordnat pga alla möjliga löjliga hinder som dykt upp.
MEN du ska veta att jag sätter stort värde på att du finns i mitt liv. Att du är min vän. Min "stora syster". Du är guld värd! Ajjj laaaaavv joooo!!



Förlåt..... ;)

Jag vill

Känslan av vinterdepression kom över mig nu. Alldeles nyligen, ja precis nyss faktiskt.

Jag vill ha förändring i min alldeles såå vardagliga liv. Jag vill ha mer spänning i vardagen. Det måste hända mer!

Jag vill ha en massa materiella ting. Ny bil, ny lägenhet, nya möbler och allt som hör till.

Jag vill ha ett heltidsjobb i Malmö. Sluta skolan och säga upp mig från ekonomi.

Jag vill ha en säkrare framtid inom jobbfronten. Fast anställning och dubbla min nuvarande inkomst.

Jag vill ha massa pengar. Rent av bada i stålar. Jag vill kunna spendera pengar på nödvändiga saker och allmänt skräp.

Jag vill umgås mer med de som betyder. Jag vill sitta å snacka skit i timtal. Jag vill ut å skaka arslet under alkoholiserade former.

Jag vill ut å resa. Få lite färg på denna annars så bleka kropp. Jag vill dricka drinkar med paraply i, inte för att det är gott. Utan det är något man ska göra, när man befinner sig på varmare breddgrader. Jag vill tänka att jag borde smörjt in mig i solskydd och få ångest över den brännande solbränna. Jag vill känna lätt solsting och sedan skratta bort det. 

Jag vill få bort alla negativa tankar och få fram de mer positiva.

Jag vill börja om på nytt. Glömma de som endast utnyttjar mig och det som är mitt. Jag vill att en viss person ska känna ånger och åtrå. 

Jag vill kunna lita på folk. Inte oroa mig för käftsmällar och att djävulen dyker upp och sätter på mig bakifrån.

Jag vill kunna skratta bort icke världsliga problem.

Jag vill börja träna igen och denna gången ta det på allvar.

Jag vill att tiden ska gå fort, men samtidigt stanna av för en stund.

Jag vill ta vara på stunderna som förgyller mitt liv. Jag bortse från de stunder som förpestar all tillvaro.


Jag vill helt enkelt en jäkla massa. Imorgon är en ny dag. Imorgon innebär förändringar. Imorgon kan vara början på nytt nya liv. Eller inte nya liv, utan samma liv med andra värderingar och tankar.

Det hade kunnat gå vägen imorgon.. OM det inte hade varit såå att jag ska sitta på arslet framför en dator i åtta timmar och registrera fakturor.
Där kom det negativa igen.

IMORGON så jävlar i det! Imorgon ska jag le, le och le.




Sjukling

Long time no see.. Eller vad det nu heter. 

Dagarna bara springer förbi en. Eller kanske inte just nu. Sjukare än sjukast! Feber, snorig, hes, hostig å aningens skallebank. Inte alls i min smak.
Å idag ska man tvätta också. Det är verkligen ett måste. Så det är bara att masa ner sig till tvättstugan och göra det bästa utav det.

Ahh som alla andra bloggar måste jag juh såklart kommentera jordbävning. Ohja, jag kände av den. I tisdags hade jag ställt klockan på 06.00 får å försöka komma iväg till skolan. Men bestämde mig snabbt för å försöka somna om. Helt plötsligt började lägenheten gunga och flaskorna i bokhyllan vibrerade. Har jag blivit psyko, var min första tanke...!??!
Lagom lugn jag blev sen, när jag läste om jordbävningen.. haha

Nä, nu orkar jag inte mer. Dax för att återta sängläge och invänta upphängning av tvätt nummer 1.