Virrat rundor

Han vann igår! 4-6 6-1 6-3. Galet bra! Spanjoren var väldigt duktig, så det var då ingen lätt vinst.

Idag har vi virrat runt i gbg.. Oscar skulle träna lite med en kompis.. Ohh fy satan vad det är svårt att köra i gbg.. Enkel riktat och spårvagnar lite var stans. Uscha. Men nu sitter jag tryggt på GLTK igen iaf.. haha ;)

Sitter å väntar på att han ska spela nästa match efter två någon gång. Sen bär det av hemåt igen. Men förhoppningsvis så vinner han idag och det blir gbg fler dagar i veckan! I like it!

Vinst

Bror vann sin första match. Mot en engelskman. Blev 4-6 6-1 6-2. Riktigt stolt, såklart! :)

Sen åkte jag å syster till Liseberg. Riktigt mysigt. Men mest barnfamiljer kanske. haha Spelade upp en hel del. Sååå kul! Jag vann ett andra pris och ett första pris. Men inte något i chokladväg! ICKE!
Jag vann.... Håll i er nu!!Jaaa, som ni kan se så är jag väldigt nöjd. Den fina julälgen var första pris.. Sillen blev ett fint andra pris. Jag är hel nöjd!
Inte så att jag ville vinna choklad. Nej nej. Spelade upp säkert 150:- på chokladhjulen..
Men en femma på Hjulkorgen och en annan femma på Inredning.. Där vinner jag! hahaha

Snart bär det av ner till tennishallen igen. Dax för match nummer två. Denna gången mot en spanjor.. Hoppas han har en snygg tränare med sig..! ;)

Smärta....

Inte nog med kinespuffar uppstoppade i kroppshål... Okej, bara näsan.. Än så länge.. Snart kommer nog även popcorn i öronen... Inget förvånar mig längre..

MEN! Det kan jag ta. Men att de påstår att jag skulle likna Hanna i Bonde Söker Fru.. Det gör ont. Det orsakar smärta. Det svider ända in i blindtarmen. Inte för att hon är ful. Icke icke. Men bara det att nej nej nej nej nej!

                    

Här är båda bilderna retuscherade... Lika? njaaaa... ;)


Jag är HET!

Kinespuffar i näsan

Det är detta jag får stå ut med..... En äkta mupp med kinespuffar uppstoppade i näsan.För att citera Oscar.
- Muppen, det är hon som är 99:e. 
Inte riktigt hundra!
Men som tur är, så finns det stunder då de är alldeles underbara.
Å det är väldigt ofta.
Älskade.

Göteborg

Denna vecka har gått ruskigt fort. Praktiken i Malmö rullar på som aldrig förr. Känns sorgligt att det bara är två veckor kvar nu. God damn it. Fick julklapp från en grävmaskinist i veckan. En julkalender med små spritflaskor under varje lucka! Coolt minsann! :)

Just nu är jag i Göteborg. Kört en jäkla massa idag. Först tur å retur Malmö. Sen via Förslöv för å få träffa Vickan en snabbis! Hämtat syster å bror i Båstad. Å nu är man på hotellrummet på Lisebergsbyn. Trevlig dag minsann.

Anledningen till att jag är i älskade Göteborg är att lillebror ska tävla. Internationell tävling till och med. Såå coolt! Kvalet börjar imorgon. Detta ska bli spännande!  :)

Lovar att uppdatera under helgen. Så att alla ni kan ta del av vilka framgångar min käre bror gör! Sååå förbannat stolt över honom!

Gosch detta känns som ett vuxet inlägg. 


Nu är det slut!

Lördag idag. Känns bra. Väldigt stabilt. 

Ikväll blir det utgång såklart! 

Ikväll blir det kort rödaktig diesel klänning liknade sak med svarta blanka tajts. Typ sånadära skinnliknande grejer. Kan nog bli coolt. 
Kan kanske bli lite kallt ikväll. Men då betyder det att jag druckit för lite..! haha

Kör en uppdatering imorgon!

Sooo long!

Har för övrigt ingen internet hemma nu. Comhem suger, så det är slut mellan oss nu. Nu blir det tre snart!

Ha en kul kväll allesammans!

Jag ser det snöar!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar! Weeeeiiihoooo

Det snöar ute!! Jag blir som ett barn på nytt. Eller fan. Jag blir ännu mer barn.Känns viktigt med bildbevis.
Taget av mästerfotografer själv med underbara macen. ;)

Asti

Jag sa att jag var tillbaka i bloggvärlden.. Jag ljög inte.. Just nu samlar jag in information och intryck från omvärlden.

Ähfan. Någon som gick på det där? Jag har helt enkelt ingen energi.

Men jag kan iaf sammanfatta min enkla födelsedags fest i lördags.. Den var helt underbart lyckad! Omkring 20 pers på mina få 37 kvm.. Mest okänd folk, men ack så trevliga. Champagnen flödade och ölen likså. Champagn har  äntligen börjat falla mig i smaken. Har det med min höga ålder att göra? Börjar Johanna bli gammal? Nej nej nej. Inte ens den tanken har slagit mig.
Fuck nu ljög jag. Jag har fete ångest över att närma mig 25, 30 å livet efter det. Kroppen börjar ta oanade former. Pattarna börjar hänga, röven likså.
Sen är jag juh inte den som överdriver.. haha

Näää åter till champagnen.. Jag skyller allt på Vickan. Allt detta tjat om Asti. Grupp på älskade Facebook om denna underbara gudagåva. Det är Vickans fel att jag hädanefter kommer dränka mina gamla och nyvunna sorger i Asti.

Okej, kanske taskigt att använda ordet champagne om Asti. Mousserat (stavelse) vin är nog ett mer rätt ord.

Fan Johanna är nog tillbaka. Orden bara flödar och skitsnacket flödar ur mina fingrar som aldrig förr.

Ni har saknat mig, jag vet. Vi har en hatkärlek och jag älskar den.

På återseende inom kort.

HippHipp Hurra för MIG!

HippHipp Hurraaa för idag är det min födelsedag!

Ett stort jäkla grattis till mig själv!

22 år.. Det börjar gå utför.. But I kind of like it. ;)I'm back

Johanna är nu tillbaka! 

Nu har jag raderat de flesta äldre inlägg. Dax att börja om på nytt i denna förbannade bloggvärlden. Har saknat den. Vill skriva av mig och få idiotiska kommentarer .

Soooo here we go!